27. maj. 2017
Af af Helle Skram de Fries

Håndboldstjernen Janne Kollings datter konfirmeret på den smukkeste dag

Janne Kolling og dagens konfirmand, Frieda
Janne Kolling og dagens konfirmand, Frieda
Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET
Vejret kunne ikke være mere perfekt, da den tidligere håndbolddronning Janne Kolling holdt konfirmation for datteren Frieda.

Solen stålede, og det gjorde øjnene på de glade konfirmander også, da der lørdag 27. maj var konfirmation i Lundtofte Kirke nord for København.

Blandt de glade konfirmanden var 49-årige Janne Kollings datter, Frieda på 14, mens lillebror Bertram må vente fire år på, at det er hans tur.

En god konfirmation

Den tidligere håndboldspiller Janne Kolling spillede i 12 år på det danske kvindelandshold og var anfører frem til 1997. Hun har været med til at vinde adskillige medajler – og to af dem er OL guldmedaljer – én i Atlanta i 1996 og én i Sydney i 2000.

Efter guldsejren i Sydney stoppede Janne Kolling på landsholdet. Hun nåede at spille 756 landskampe – kun overgået af Camilla Andersen. I dag er Janne Kolling hospitality medarbejder i Dansk Håndbold Forbund.

- Det var en god konfirmation med en ung, kvindelig præst, der var på niveau med de unge konfirmander, sagde Janne Kolling efter konfirmationen til BILLED-BLADET - og Frieda er enig.

Frieda forklarede desuden, at konfirmationen for hende ikke kun handler om gaverne - men hele dagen med familien og festen.

Efter kirken tog Frieda og mor hjem til fest med 39 gæster.

Læs mere om: