Lørdag, 15. oktober 2022 — af Laura Dalgård Hansen

Hårdt ramt af den økonomiske krise: Svær tid for Ditte Julie Jensen

Ditte Julie Jensen
Ditte Julie Jensen
Foto: Kaspar Wenstrup
Ditte Julie jensen er som mange andre danskere ramt af den økonomiske krise. Både på sin forretning og i sit privatliv har hun de seneste måneder mærket de usikre tider.

Den økonomiske krise raser derudad og mange kæmper med at få pengene til at række, og krisen har ramt både helt almindelige familier og erhvervsdrivende.

Blandt dem, der kæmper med at få enderne til at mødes, er Ditte Julie Jensen, som er kendt fra ”Den store bagedyst”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun lever i dag af sin store hobby og er både kagebogsforfatter, iværksætter og kvinden bag ”By Ditte Julie”.

Men de seneste måneder har været hårde for den 35-årige tv-personlighed.

- Livet er bare spændende i denne tid. Hvis der ikke var inflation og corona, så kørte det godt, men danskerne er skræmte, og når du har et ”nice to have”-produkt og ikke et ”need to have”-produkt, forstår jeg godt, at jeg bliver valgt fra. Det er hårdt og svært at acceptere, at der er nogle faktorer udefra, der gør, at man ikke kan udleve det, man brænder for. Jeg prøver at navigere i det, fortalte Ditte Julie Jensen, da hun forleden var blandt de mange kendte modeller til dette års ”Charity Catwalk”.

Ditte Julie Jensen med børnene Albert og Karla.
Foto: Mikael Rieck

Men det er ikke kun på sin forretning, at hun kan mærke krisen. Sidste år købte bagedyst-stjernen nemlig hus på Amager, og hun satte gang i en omfattende renovering og tilbygning.

Dengang anede hun dog ikke noget om den krig, der var på vej, og at renten ville ændre sig markant.

- Jeg købte hus midt i corona. Så kom krigen, som gjorde det umuligt at få ting hjem, så det er blevet dyrere. Huspriserne går ned, og renten går op, og jeg skal have omlagt lån og vurderet hus, som skal have en vis værdi, så der er så meget udefra, jeg ikke kan styre. Så lige nu prøver jeg at navigere i det på bedste vis. Men jeg er overordnet glad, og jeg prøver at holde hovedet oven vande, forsikrede hun.

Til "Charity Catwalk" delte Ditte Julie Jensen catwalken med blandt andre Patrik Wozniacki.
Foto: Mikael Rieck

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden