Torsdag, 29. juli 2021 - af Trine Larsen

Hans Pilgaard fra Færøerne: Min drøm bliver til virkelighed

Jobbe og Hans Pilgaard
Jobbe og Hans Pilgaard
Foto: Mikael Rieck
I går torsdag fejrede den populære tv-vært Hans Pilgaard Færøernes nationaldag, og han gør det tilmed på øerne i Atlanterhavet, hvor han også holder sommerferie sammen med gemalen Jobbe Pilgaard - og fejrer sin kommende fødselsdag.

Tv-værten Hans Pilgaard er lige nu på Færøerne, og her er der fest og glade dage i forbindelse med Færøernes nationaldag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men det er en helt anden og mere personlig fest, den populære vært om få dage skal holde. For tv-værten fylder 2. august 58 år, og den begivenhed er også værd at fejre.

- Livet skal fejres hver eneste dag, mener den populære tv-vært.

Den kommende fødselsdag endda så meget, at nogle af Hans Pilgaards venner og familie den kommende weekend flyver til Færøerne for at være sammen med Hans og gemalen Jobbe, og tilbringe tid sammen med dem.

Samtidig er Hans og Jobbe Pilgaard også ved at bygge hus i Velbastað på Færøerne, og det er ifølge Hans Pilgaard så langt fremme, at det ser færdigt ud... udefra.

- Vi glæder os sådan, det skal stå færdigt i midten af oktober, siger Hans Pilgaard og tilføjer:

- Det er en drøm, der får vinger! Der er fra huset den mest fantastiske og enestående udsigt til naboøerne Hestur og Sandoy, så det bliver en ladestation for sjælen. Intet mindre, siger Hans Pilgaard glad.

Se billedet af tv-værten i den Færøske fodboldtrøje og Jobbe med færøsk hue i anledning af nationaldagen herunder. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden