15. aug. 2020
Af Christinna Braun

Har fået sit navn: Det hedder Maria Lucias søn

Maria Lucia Heiberg Rosenberg og Albin Ljungqvist
Maria Lucia Heiberg Rosenberg og Albin Ljungqvist
Foto: Birger Storm
Musicalstjernen Maria Lucia og kæresten Albin har fundet et navn til deres lille søn.

Den 27. juni blev musicalstjernen Maria Lucia Heiberg Rosenberg og Albin Ljungqvist forældre til en lille søn, og nu har de stolte forældre endelig fundet frem til det helt rigtige navn til guldklumpen.

Den knap to måneder gamle dreng har fået det fineste navn med stor betydning.

Lille vidunderdreng

Maria Lucia Heiberg Rosenberg afslører det fine navn på sin Instagramprofil ”Lullulamb”, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele fra:

- Nu er i efterhånden så mange dejlige mennesker, som har spurgt, hvad vores elskede smukke lille vidunderdreng skal hedde, så lad mig under giga stor trommehvirvel præsentere jer for vores hjerte: Per Fredy, skriver Maria Lucia til opslaget.

Stolt familienavn

Maria Lucia Heiberg Rosenberg fortsætter:

- Han er opkaldt efter min far - Per (som gik bort i 2009 kun 56 år gammel) og Albin, som hedder Albin Fredy og er opkaldt efter sin morfar. Altså et sammensat familienavn som fungerer både på dansk og svensk (uden bindestreg og med kun ét D!) og som måske er lidt gammeldags, men som vi elsker, skriver hun til billedet og fortsætter:

- Jeg vælger at dele med jer af stor kærlighed til ham, men også til jer derude, og jeg håber derfor naturligvis også, at i vil tage pænt imod ham (som jeg mærker, i allerede har - tak) - så hvis ikke i har noget positivt at skrive/sige om vores valg af navn, så hold det venligst for jer selv. Alt godt og god fredag aften venner, afslutter musicalstjernen.

Læs mere om: