Søndag, 26. juli 2020 - af af

Heino Hansen fra Stormester: Det lavede han, før han blev komiker

Foto: Dan Mariegaard
Den sjove Heino Hansen har fået de fleste til at grine i den seneste sæson af "Stormester", men han startede faktisk ud med at være bager.

Da Heino Hansen, 35, gik i 8. klasse i Næstved, skrev han en stil, som fik resten af klassen til at bryde ud i latter, da læreren læste den højt.

– Jeg kunne mærke, at den følelse af at få folk til at grine hang fast. Så siden den dag har jeg bare haft lyst til det.

Jeg er slet ikke sikker på, at jeg havde været komiker i dag, hvis jeg ikke havde skrevet den stil, siger Heino Hansen, da BILLED-BLADET besøger ham på hans arbejdskontor på Frederiksberg.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Vi har kunnet se ham i TV 2’s ”Stormester”, ligesom Heino i en årrække har optrådt som standupkomiker og i flere år var vært på radiokanalen The Voice.

En helt anden vej 

Men inden han slog igennem med sine jokes, arbejdede komikeren som bager.

– Da jeg startede, tog jeg direkte fra open mic på Den Glade Gris (bar i København, red.) og til Helsingør, hvor jeg arbejdede om natten i Kvickly. Det var hårdt, husker Heino.

– Når man er helt ny komiker og er starstruck inde på Den Glade Gris, og Michael Schøt eller Thomas Warberg vil drikke en øl, så siger man jo ja. Men det betyder også bare, at jeg har været beruset som konditor nogle gange, når jeg har stået og lavet de der kartoffelkager, lyder det med et grin.

Efterhånden som komikerkarrieren tog fart, dalede interessen for bagerjobbet.

– Når først man har prøvet at leve af det, man gerne vil, så bliver det andet bare helt utroligt kedeligt. Og det kunne have været hvad som helst, det har ikke noget med bageri at gøre – det kunne jeg egentlig godt lide, fortæller han.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden