Torsdag, 31. maj 2018 - af John Lautrup

Henriette Zobel: Jeg savner Peters fandenivoldskhed

Henriette Zobel

Henriette Zobel

Foto: Martin Høien
Henriette Zobel græd i syv måneder efter Peter Zobels død, men nu har hun fået kræfterne til at komme videre - og fortælle om sin alkoholisme.

Henriette Zobel, 55 år, stod for nylig frem og fortalte om sin alkoholisme, men hun har kæmpet på flere fronter. Tabet af eksmanden Peter Zobel sidste efterår var ved at slå hende helt ud. 

Henriettes store sorg

- Jeg forstår godt, at folk kan dø af sorg. Jeg græd nonstop i syv måneder, for jeg har jo kendt ham, siden jeg var 17 år. Så det var også noget med at finde ud af, hvem jeg egentlig er uden ham. Vi har været skilt i masser af år, men vi var jo altid sammen. Weekender, juleaftener, nytårsaftener. Jeg passede ham jo også, da han var syg, siger Henriette Zobel. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Savner Peter

- Savnet er blevet til at bære. Men jeg tænker, at det er noget, jeg må lære at leve med. Jeg savner hans intelligens, hans sarkasme og hans fandenivoldskhed. Og jeg savner ikke mindst én, som kunne rumme mig, og som aldrig var fordømmende. Jeg savner en at spille bold op imod. Men jeg kan være i det nu. Jeg føler en enorm taknemmelighed, mærker ham og har ham med mig, siger hun. 

Læs hele interviewet med Henriette Zobel i BILLED BLADET, der udkommer torsdag den 31. maj. Her fortæller hun også om håbet om at finde en ny mand og naturligvis om sin livslange kamp mod alkoholismen. 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden