Fredag, 10. juni 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Her er Brian Laudrups private kærlighed

Brian Laudrup

Brian Laudrup

Foto: Ulrik Jantzen/TV 2
Brian Laudrup var stadig teenager, da han og Mette Laudrup blev gift i 1988.

Man kan nærmest ikke sige dansk fodbold, uden ikke også at tænke på Laudrup, og for lillebror Brian Laudrup har fodbolden da også fyldt meget det meste af livet.

Han blev udtaget til landsholdet første gang i 1987, og fodbold er stadig en stor del af den nu 53-årige fodboldlegendes liv. 

Gift som teenager

For efter han indstillede sin professionelle karriere i 2000, har han blandt andet kommenteret fodbold, og i dag er han landsholdsekspert på TV 2. 

Gennem hele fodboldrejsen har han haft sin hustru ved sin side, for Brian Laudrup var ganske ung, da han og den seks år ældre Mette blev gift tilbage i 1989.

Dengang var fodboldspilleren kun lige fyldt 19 år, men han og Mette Laudrup havde allerede året forinden fået sønnen Nicolai. I 1993 kom datteren Rasmine til verden – året efter, at Brian Laudrup i 1992 var med til at sikre Danmarks EM-sejr.

Mette og Brian Laudrup fotograferet til sønnens bryllup i september 2021. 

Foto: Mikael Rieck
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Bliver snart bedstefar

Rasmine Laudrup blev gift med Cathrine Dufour i slutningen af 2021, og et par måneder forinden blev også Nicolai Laudrup gift med sin udkårne, kæresten Sofie, der nu også bærer efternavnet Laudrup.

I marts 2022 afslørede Nicolai og Sofie Laudrup, at de venter deres første barn, og dermed kan Brian Laudrup se frem til snart at blive bedstefar for første gang. 

Brian og Mette Laudrup med sønnen og svigerdatteren, Nicolai og Sofie, til venstre i billedet, og datteren Rasmine (t.h.). 

Foto: Dan Mariegaard

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden