Lørdag, 3. april 2021 - af Majken Munk

Her er X Factor-dommer Martin Jensens private kærlighed

Martin Jensen
Martin Jensen
Foto: Lasse Lagoni/ TV 2
I januar 2021 afslørede Martin Jensen, at han var blevet forlovet med sin kæreste Natasha Samsara. Der er noget helt særligt ved hendes forlovelsesring.

Martin Jensen har virkelig fået sit tv-gennembrud som dommer i ”X Factor”.

Han har dog erfaring med at lave tv, da han i 2019 var hovedperson i en dokuserie på DR3, hvor kameraer fulgte ham i forbindelse med forberedelserne til to koncerter i hjemstavnen Sorring.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Siden er den verdensberømte dj kun blevet mere kendt. Selv om han har travlt med ”X Factor”, er der tid til at være sammen med sin forlovede.

Arbejder sammen

Martin Jensen lever af sin passion, selv om det siden marts 2020 har været svært for ham, fordi pandemien har sat en stopper for live-koncerter.

Han er tyet til internettet, hvor han ofte sender live og spiller musik, når han altså ikke lige har travlt med ”X Factor”.

Som dommer i ”X Factor” har han samlet et hold af dygtige mennesker til at hjælpe sig. Èn af dem er kæresten Natasha Samsara, som han har været sammen med siden 2017.

Hun er med til at vælge det tøj Martin Jensen og hans deltager skal have på i showet. 

Forlovet på Maldiverne

I januar friede Martin Jensen til sin irsk-fødte kæreste på en strand på Maldiverne. Det afslørede han på Instagram i et opslag, BILLED-BLADET har fået lov at dele.

Natasha Samsara er model, men lever også af at være stylist og smykkedesigner. Sidstnævnte er også med til, at Martin Jensen selv har valgt at designe deres forlovelsesringe.

Martin Jensen var på knæ i solnedgangen på en strand på Maldiverne. Natasha Samsara sagde ja. 
Foto: Privat

- Hun designer sine egne smykker, så hun går selvfølgelig meget op i sådan noget. Jeg har det personligt sådan, at når jeg går meget op i en ting eller noget, jeg laver, så skal det være det bedste af det bedste, og sådan har hun det også. Derfor har jeg selv designet ringen, fortalte han Alt for Damerne før frieriet.

Hvornår parret skal giftes, er ikke offentligt kendt. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden