Onsdag, 23. december 2020 — af Liz Rørsig

Hjemme hos Sigurd Barrett: Holder en helt særlig jul

Sigurd Barrett
Sigurd Barrett og familien.
Foto: Hanne Juul.
Forfatteren og entertaineren Sigurd Barrett har et hus i Thorshavn på Færøerne, og her skal juleaften fejres.

Sigurd Barrett og hans færøske forlovede, Heiðrun Petersen, skal holde jul på Færøerne, hvor parret har et hus i Thorshavn. Og Sigurd glæder sig til at opleve julen med datteren Ronja på halvandet år og den mindste datter, der blev født i november. Hun kaldes endnu blot ”lillesøster”, da det endelige navn ikke helt er faldet helt på plads.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Far til syv

Sigurd Barrett er den stolte far til syv, og de fem børn fra Sigurds første ægteskab holder jul med deres mor. Sigurd og Heiðrun har også hunden Laika, som dog ikke kan komme med til Færøerne. Den bliver passet af nogle venner, der bor i parrets hus i juleferien. 

Et mirakel

- Tænk, at jeg har fået barn nummer syv. Hurra, tænker jeg. Det er et mirakel hver eneste gang, fortæller Sigurd Barrett til BILLED-BLADET. Han har netop udgivet bogen ”Julekalender til voksne”, der er 24 livsbilleder, samt et kæmpe fælles sangprojekt ”Syng med Sigurd” med 200 sange og musikvideoer for alle aldersklasser.

Heiðrun er violinist og har job i Copenhagen Phil. Hun har desuden sin egen strygekvartet, Nordic String Quartet.  

Læs mere om hvordan andre kendte fejrer juleaften med en lille ny og se de søde familiefotos i BILLED-BLADET nr. 52, som er på gaden nu.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden