Hofleverandør Bjarne Als afslører: Her er årets julefarver

Bjarne Als

Bjarne Als

Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Gyldne toner og Disney-slik i mega størrelser er temaerne i hofleverandør Bjarne Als' juleudstilling i Beering House of Flowers i år.

November og december er Bjarne Als' haute couture opvisning udi blomsterkunsten i den kendte og kongelige blomsterbutik i København.

Butikken er julepyntet med al den fantasifuldhed, erfaring og håndværksmæssige kunnen, som Bjarne Als og hans medarbejdere har. 

Bjarne Als laver gyldne toner

Sidste år var årets julefarve aubergine/lilla og sølv - i år er det guld i mange forskellige toner, der pryder butikken og juledekorationerne.

- Vi har haft mange farver i årenes løb. Guld har jo altid været der, men i år får den bare en ordentlig en på skallen. Jeg har stået med store baljer med guldfarve og tilsat forskellige toner af sølv og kobbber for at få de rigtige nuancer til at dyppe pynten i.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Det har virkelige været et stort arbejde, fortæller den kongelige hofleverandør, der udover guld og den traditionelle røde julefarve også har pyntet sin butik på en helt ny måde.

Minder om Julemandens værksted

Kæmpe slik pryder nemlig den blomsterbutikken og sender tankerne tilbage til Disney-tegnefilmen "Julemandens værksted".

- Jeg fandt mega-slikket hos en grossist og kunne bare ikke stå for det. Og børnene elsker det virkelig, siger Bjarne Als.

Bjarne Als
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET

Bjarne Als

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden