Hübbe i hopla på Kongens Nytorv

Nikolaj Hübbe

Nikolaj Hübbe

Foto: Krestine Havemann / BILLED-BLADET

I en helt særlig anledning gik balletmester Nikolaj Hübbe på scenen på Kongens Nytorv i København.

Lørdag, 14. april 2018 - af Ulrik Ulriksen

Det Kongelige Teaters balletmester Nikolaj Hübbe var i herligt forårshumør, da han var med til at sætte gang i en kæmpe fest på Kongens Nytorv i København.

På scenen foran Magasin du Nord var det balletmesteren og Vild med dans-dommeren, der ønskede hovedstadens flotte stormagasin tillykke med 150-års fødselsdagen.

Hübbe hyldede den gamle dame

– Jeg har kontor lige ovre på den anden side af gaden, og jeg kan hver dag kigge herover på den gamle dame, sagde Nikolaj, mens han kiggede på først publikum, derefter Det Kongelige Teaters Gamle Scene og endelig den flotte bygning, som huser Magasin. På den måde samlede han trådene helt perfekt og veloplagt i det smukke solskinsvejr. 

Elegante trin fra Svanesøen

Derefter satte Hübbe for alvor gang i 150 års-festen, da han introducerede Copenhagen Showband, der spillede en fin koncert. Og så var der ballet på scenen. Et par af Nikolajs stjerner fra Den Kongelige Ballet var på scenen med elegante trin fra Svanesøen. Det var bestemt noget, som fik de mange mennesker på Kongens Nytorv til at spærre øjnene op. Da forestillingen var ovre hyggede balletmesteren og hans unge stjerner sig i solen foran Magasin.

Den Kongelige Ballet Foto: Krestine Havemann / BILLED-BLADET

Den Kongelige Ballet