Søndag, 27. juni 2021 - af Stine Ramlyng

Husker du Anni Fønsby fra Erik og Anni goes to Hollywood? Nu skal hun giftes

Anni Fønsby som nogle seere vil huske fra realityprogrammet "Erik og Anni goes to Hollywood" skal giftes med kæresten René.

Hele Danmark kom på fornavn med Anni og Erik i realityserien "Erik og Anni goes to Hollywood" på Kanal, der blev sendt første gang i foråret 2008.

I 10 afsnit fik glitter, plastik og et liv på første klasse sit helt eget liv på Kanal 4, og parret fik under deres stormomsuste samliv også datteren Victoria sammen, inden de gik hvert til sit.

Har fundet lykke igen

Men nu har Anni Fønsby, 48, fundet lykken igen med kæresten René, 55, som hun bor sammen med i et flot hus i Nordsjælland.

På en ferie i Thailand overraskede René Anni med at gå på knæ og give hende en flot ring.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Datoen og stedet er på plads

Og nu skal parret altså giftes 21. august på Kragerup Gods, skriver Se og Hør.

- Vi var så heldige, at der var to års ventetid på at blive gift oppe på godset, så vi sagde, at hvis der kom et afbud, så hoppede vi på der. Og så var der nogle, der ikke betalte, og så ringede de til os, fortæller Anni Fønsby i Se og Hør, som forklaring på, hvorfor datoen netop blev den 21. august. 

60 gæster er indbudt til fire-retters-menu og overnatning på Kragerup Gods, og der er også styr på kjolen, som er fra Kongsgaard Bridal i Give, fortæller Anni til ugebladet.

Se billederne af Anni og René i huset i Nordsjælland i galleriet herover.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden