Mandag, 21. marts 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Husker du Michelle fra Fem Fyre flytter ind? Har tabt 22 kilo

Michelle Dalsgaard

Michelle Dalsgaard

Foto: TV 2
Sidste år kunne man følge Michelle Dalsgaard og hendes bejlere i "Fem fyre flytter ind", og siden da har hun tabt en masse kilo.

I sommer kunne man på TV 2 følge tre modige kvinder, der havde sagt ja til at lade fem fremmede mænd flytte ind i deres hjem, i håb om at en af dem kunne være den eneste det ene.

Én af dem var Michelle Dalsgaard, og siden ”Fem fyre flytter ind” blev optaget i sommeren 2020, er der sket meget for hende og Kristian Aagaard, som hun valgte i slutningen af programmet.

Bryllup på vej

Kort efter blev de nemlig kærester, og for nylig har de købt deres drømmehjem sammen, ligesom der også er et bryllup at se frem mod.

Hvad angår Michelle er der også sket meget, for hun har været gennem et imponerende vægttab.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg har tabt 22 kilo. Jeg havde tabt 10, inden programmet begyndte, og så er der røget nogle ekstra kilo bagefter, fortalte Michelle, da BILLED-BLADET mødte hende og Kristian til årets Reality Awards. 

- Jeg er begyndt at have en sundere livsstil og dyrke mere motion, og så tænker jeg over, hvad jeg spiser, og jeg tæller kalorier, sagde hun om vejen til vægttab, ligesom hun også påpegede, at det bestemt heller ikke har gjort noget, at hun har været nyforelsket. 

Michelle og Kristian skal giftes den 25. juni.

Foto: Søren Jul Lamberth
Foto: TV 2

Se også flere billeder af de mange kendte gæster til Reality Awards i galleriet herunder. 

GALLERI: Reality Awards 2022 (foto: Aller Media)

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden