8. feb. 2019
Af Annemette Mikkelsen

Husker du Sigmund fra X Factor? Sådan er det gået siden

Sigmund. 
Sigmund.
Foto: Hanne Juul
Sigmund sang sig hele vejen til fjerdepladsen i sidste års udgave af ”X Factor”. Nu er han tilbage på scenen, når popfesten skydes i gang 23. februar i Boxen. Her kan du blive klogere på, hvad Sigmund har lavet siden talentprogrammet.

I sidste sæson af seermagneten ”X Factor” dansede og sang Sigmund sig ind i danskernes hjerter og direkte ind på fjerdepladsen.

Siden talentkonkurrencen har han dog ikke haft et roligt øjeblik. For med en proppet kalender og tryk på karrieren, har Sigmund haft nok at se til.

Lavet en masse TV

- Jeg har fået lavet en masse TV-programmer. Jeg har blandt andet lavet cykelkaraoke på Ultra, en dokumentar til DR3 ”Kommer Sigmund i helvede?”, har fået udgivet min første single, som jeg optrådte med på Priden. Det har bare været helt vildt!, lyder det fra Sigmund med et bredt smil.

Melodi Grand Prix-klar

Og snart kan hele Danmark se Sigmund i bedste sendetid, når han skal stå på scenen ved popbraget i Boxen. For Sigmund skal nemlig være med i Melodi Grand Prix 2019.

- Jeg er kæmpe stor Grand Prix fan! Og min familie er også kæmpe fans. Vi har altid siddet og set det i stuen med popcorn og det hele. Mine forældre er bare mega stolte, fortæller han.

Sigmund og de ni andre deltagere er klar til popbraget i Boxen, når Melodi Grand Prix 2019 løber af stablen d. 23 februar.

GALLERI: Dem vi husker fra 10 sæsoner af "X Factor"

Læs mere om: