Derfor åbnede grevinde Alexandra butik i Odense

Se også:

Det ligger normalt udenfor grevinde Alexandras arbejdsområde hos Bang og Olufsen, at åbne butikker, men de kunne ikke have valgt en bedre og mere populær repræsentant for firmaet, da en ny og helt unik B&O butik skulle åbne i Odense

Da grevinde Alexandra for godt et år siden blev ansat hos Bang og Olufsen, var det for at styrke firmaets enestående produkter og lyd i bl.a. Asien.

Men grundet Corona-pandemien har det ikke kunnet lade sig gøre og grevinden har derfor arbejdet på fremtidige projekter for firmaet i Danmark og fredag deltog grevinden i åbningen af en ny og helt enestående moderne og usædvanlig B&O butik i Odense.

- Vi står midt i eventyrets by, hvor Danmarks mest folkekære forfatter H.C. Andersen er født og opvokset. Og jeg kan ikke forestille mig et bedre sted at skabe en unik B&O butik, sagde Alexandra bl.a. i talen, hun holdt på vegne af B&O, før butikken skulle åbne og Alexandra klippede snoren med ordene:

- Det er en stor glæde at kunne åbne denne enestående butik. Tillykke, sagde grevinde Alexandra og ville sammen med ejeren Torben Nielsen ville gå ind i butikken - hvor døren var låst!

Det gav anledning til store grin og smil - og lidt venten, inden der kom en medarbejder og åbne døren så grevinde Alexandra, ejer Torben Nielsen, der øvrigt havde fødselsdag og fyldte 50 år, blev lukket ind i butikken, som ligger i en 144 år gammel bygning, der tidligere var bank, nu indrettet som B&O showroom i bankboksen.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Se videoen fra Alexandras åbning af butikken, se grevinden danse til Sting og hør hende fortælle om sit job øverst i artiklen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden