7. maj. 2015
Af Juliane Olsen

Prinsesse Dianas bror hylder prinsesse-navnet

Charles Spencer
Prinsesse Dianas bror, Charles Spencer, er stor fan af prins Willam og hertuginde Catherines valg af navne til deres lille prinsesse.
Foto: AOP
Charles Spencer, der er bror til afdøde prinsesse Diana, er fan af valget af navne til prinsesse Charlotte – hun hedder nemlig det samme som hans datter.

Efter Kensington Palace mandag offentliggjorde, at prins William og hertuginde Catherine har navngivet deres datter prinsesse Charlotte Elizabeth Diana, blev offentligheden temmelig berørt over, at den lille pige var opkaldt efter en række centrale kvinder i sit liv.

Elizabeth og Diana er selvfølgelig begge en åbenlys hyldest - førstnævnte til prinsesse Charlottes oldemor, Dronning Elizabeth II, og det sidste til den afdøde farmor, prinsesse Diana.

Prinsesse Dianas bror, Charles Spencer, melder sig nu også i koret og kalder mandag navnevalget for ”perfekt” på Twitter ifølge popsugar.com, hvor han understreger, at hans egen datter er kaldt Charlotte Diana.

Charles Spencer' datter er henrykt

- Min to-årige Charlotte Diana bliver henrykt over at dele navn med hende. Det er en alder, hvor hun tror, at verden drejer rundt om hende!, skriver han.

Charlotte er samtidig den kvindelige form af Charles, der er en hyldest til prins Williams far, og desuden er mellemnavnet hos hertuginde Catherines søster, Pippa Middleton.

Elizabeth er samtidig mellemnavnet hos hertuginde Catherine og hendes mor, Carole Middleton.

Læs mere om: