Prinsesse Dianas niece sov på gaden i London

Lady Kitty Spencer

Lady Kitty Spencer

Foto: AOP
Lady Kitty Spencer har sovet en nat på gaden i London for at sætte fokus på hjemløse unge.

25-årige Lady Kitty Spencer, der er prinsesse Dianas niece, har sovet en nat på gaden i London for at sætte fokus på hjemløshed blandt unge. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Hun er dog hurtig til at understrege, at hendes oplevelse er meget langt fra de unges dagligdag, skriver magasinet People.

- Overnatningen genskaber ikke hjemløsheden. Vi var i total sikkerhed, mens de unge mennesker på gaden er sårbare og i fare, siger Lady Kitty Spencer.

LÆS MERE: Prinsesse Dianas stedmor er død

Hjemløse er i svær situation

Hun udførte sin gerning på vegne af velgørenhedsorganisationen Centrepoint sidste torsdag.

Det skete på den kølige jord tæt på floden Themsen i London, men det var altså stadig en oplevelse, der var meget langt fra de hjemløses situation.

Lady Kitty Spencer pointerede desuden, at det handlede om at give folk et glimt ind i denne virkelighed og vise, hvor svær en situation disse mennesker er i.

Overnatningen var kold

Lady Kitty Spencer er den ældste datter af prinsesse Dianas bror, Charles Spencer, og hans første hustru, Victoria Lockwood. 

SE DE SØDE BILLEDER: Prins Harry og prinsesse Diana

Hun fortalte, at det var koldt og ubehageligt at sove på jorden, og at kulden gik igennem marv og ben. Lady Kitty Spencer var ellers iført lag på lag af tøj i forbindelse med overnatningen, som hun gennemførte sammen med andre af organisationens støtter. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden