Onsdag, 29. marts 2023 — af Catja Klarskov

Se de romantiske billeder: Prinsesse Dianas niece blev gift i udsøgt brudekjole med særlig forbindelse til sin royale faster

Lady Amelia Spencer
Lady Amelia Spencer
Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix
Lady Amelia Spencer er blevet gift i en udsøgt havfrue-brudekjole, der har en helt særlig forbindelse til brudens royale faster.

Den 21. marts var en stor dag for Lady Amelia Spencer og Greg Mallett. Her ringede kirkeklokkerne nemlig til ære for kærligheden, da parret gav hinanden deres livs største ja.

Bruden strålede om kap med solen på sin store dag, hvor hun bar en udsøgt og eksklusiv kjole fra det italienske mærke Versace.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 30-årige Lady Amelia Spencer havde valgt at sammensætte sin elegante blondekjole i et komplimenterende havfrue-snit med et overdådigt slør.

Du kan se billederne på denne Instagram-profil.

Men selv om den langærmede Versace-brudekjole ikke ved først øjekast er helt i tråd med den chikke, afdøde prinsesses stil, så har den alligevel en helt særlig forbindelse hertil.

Prinsesse Diana var nemlig nær ven af designeren Gianni Versace, og den smagfulde prinsesse bar ofte italienerens design i 1990’erne.

Vielsen mellem Lady Amelia Spencer og ejendomsmægleren Greg Mallett fandt sted på en bjergtop i Sydafrika, og inden parret besluttede at få papir på deres kærlighed, havde de været kærester i hele 14 år.

Lady Amelia Spencer er datter af prinsesse Dianas lillebror, Charles Earl Spencer og er derfor kusine til de royale brødre, prins William og prins Harry.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden