Beckham-børn: Harper på storebrors arm

Bare tre-årige Harper er allerede udråbt til et internationalt stil-ikon, men i går, lørdag, var hun nu ret afslappet klædt på.

Bare tre-årige Harper er allerede udråbt til et internationalt stil-ikon, men i går, lørdag, var hun nu ret afslappet klædt på.

Foto: All Over
15-årige Brooklyn Beckham ser ud til at være en rigtig god storebror for tre-årige Harper.

Hele familien Beckham tilbringer en del af sommerferien i Los Angeles. Men modsat mange andre i den californiske millionby suser de ikke direkte ud til byens mange strande, når solen skinner. David, Victoria og deres tre børn tager derimod ned i det lokale motionscenter for at dyrke den nyeste dille blandt fitness-interesserede: Soul Cycle. Det er en helt ny form for motion, som har lagt navn til en kæde, der stormer frem over hele verden. Kæden skriver selv, at Soul Cycle er "genopfundet indendørs cykling", og på hjemmesiden forklarer man, at det består af "inspirende instruktører, rockmusik og en full-body workout".

Og i hvert fald Victoria Beckham er begejstret. På Twitter skriver hun, at Soul Cycle "inspirerer" hende.

Måske skulle man ikke forvente, at indendørs cykling på samme måde kan begejstre, hvis man som Harper Beckham bare er tre år gammel. Ikke desto mindre var familiens yngste ét stort smil. da Beckham'erne forlod motionscenteret. Men det hjalp nok også, at hun sad fantastisk godt på storebror, 15-årige Brooklyns, arm.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden