Brooklyn Beckham passede på sine brødre i byen

Tre flotte unge herrer på den røde løber i Los Angeles: Brooklyn Beckham med sine brødre Romeo og Cruz.

Tre flotte unge herrer på den røde løber i Los Angeles: Brooklyn Beckham med sine brødre Romeo og Cruz.

Foto: All Over

De tre sønner af David og Victoria Beckham er allerede blevet stjerner på den røde løber - også når far og mor ikke er lige ved hånden.

Lørdag, 18. juli 2015 - af Niels Burgos

16-årige Brooklyn Beckham lagde en beskyttende arm om skuldrene på sine to mindre brødre, Romeo på 12 og ti-årige Cruz, mens fotografernes blitzlys glimtede ned over de tre kønne Beckham-sønner, da de ankom til de årlige Kid's Choice Sports Awards i Hollywood. Her uddeler TV-kanalen Nickelodeon hvert år en række priser  til de mest populære sporsstjerner blandt de yngre TV-seere.

Beckham-børnene var dog ikke nominerede til nogen pris, men de kunne nemt have vundet, hvis der havde været en, der hed "mest populære på den røde løber". Deres star-quality er umiskendelig - hvilket næppe er så underligt med nogle af verdens mest kendte forældre.

Storebror Brooklyn har så småt har fået sin egen karriere som international kendis. Han er en dygtig fodboldspiller og bliver brugt som fotomodel af flere større modehuse. Men Romeo er også stærkt på vej. Han har bl.a. været brugt som model for børnetøj fra det eksklusive mærke, Burberry.

Det er kun et par år siden, familien Beckham flyttede hjem til England efter en årrække i Los Angeles.