Tirsdag, 6. juni 2017 - af Juliane Olsen

Andrea Elisabeth Rudolph holder to børnefødselsdage på én dag

Claus Møller Jakobsen, Andrea Elisabeth Rudolph

Claus Møller Jakobsen, Andrea Elisabeth Rudolph med deres sammenbragte børn Isolde, Oskar, Alma og Isoldes halvlillebror Svend.

Foto: Lars H. Laursen
Sammen med gemalen Claus Møller Jakobsen har Rudolph Care-indehaver Andrea Elisabeth Rudolph valgt at holde to børnefødselsdage på samme dag.

Der er mange børn i ægteparret Andrea Elisabeth Rudolph og Claus Møller Jakobsens familie, og det kan være ensbetydende med, at man nogle gange må tænke lidt alternativt.

Derfor har familien valgt at holde fødselsdag for håndboldspiller Claus Møller Jakobsens to børn fra tidligere ægteskab samme dag.

- Vi er rigtig mange sommerbørn i vores familie, og især juni er fyldt med fødselsdage, skriver Andrea Elisabeth Rudolph på sin blog.

LÆS MERE: Højgravide Andrea Elisabeth Rudolph: Har travlt inden barsel

Fødselsdagene blev slået sammen

Ægteparret synes, det er lidt tosset at invitere de samme mennesker til fejring flere gange tæt på hinanden.

Derfor har de altså valgt at slå nogle fødselsdage sammen, og i år holder de altså niårige Oskar og fireårige Almas fødselsdag samme dag.

Det samme var tilfældet sidste år, hvor Andrea Elisabeth Rudolph synes, hun og Claus Møller Jakobsen fandt på et ret smart koncept.

Gæsterne blev inviteret to gange

Dagen blev nemlig delt op, så Alma kunne fejre fødselsdag om formiddagen, og så kunne Oskar fejre fødselsdag om eftermiddagen.

På den måde fik børnene hver deres fødselsdagsfest, og om formiddagen var gæsterne inviteret til brunch.

Her var der pyntet op med Almas yndlingsting i lyserøde farver og med kagekone, og om eftermiddagen skiftede farverne så til blåt og grønt.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden