David Beckham og børnene støttede op om mors modeshow

David Beckham, Romeo, Cruz, Brooklyn og Harper Seven

David Beckham, Romeo, Cruz, Brooklyn og Harper Seven

Foto: AOP
Hele Victoria Beckhams familie med David Beckham i spidsen var mødt op for at støtte op om designerens modeshow under modeugen i New York.

Den 42-årige designer Victoria Beckhams børn heppede på mor fra forreste række, da hun fremviste sin fantastiske efterår/vinter 2017-kollektion.

Det skete ifølge elle.com søndag under modeugen i New York, og hele Victoria Beckhams familie var mødt op for at vise deres støtte.

41-årige David Beckham og alle fire børn, 17-årige Brooklyn, 14-årige Romeo James, Harper Seven og 11-årige Cruz sad på rad og række.

LÆS MERE: David Beckham til Victoria Beckham: Derfor elsker jeg dig

Blomster til mor

Før showet havde familien sendt Victoria Beckham en smuk buket for at ønske hende held og lykke, og det må siges at være et stærkt symbol på sammenhold.

David Bekcham har desuden delt billeder af familien på den store dag, og det var tydeligt, at de har fået det bedste ud af deres tid i USA.

Den tidligere fodbold-anfører lagde blandt andet en selfie ud efter et besøg på Natural History Museum.

David Beckham gik hånd-i-hånd med femårige Harper, og hans smukke sønner og datter sad desuden ved siden af Vogue-chefredaktør Anna Wintour i forbindelse med den tidligere Spice Girls’ opvisning.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden