10. nov. 2020
Af Malan Joensen

Dette fodtøj driller Victoria Beckham sin mand med

David Beckham og Victoria Beckham.
David Beckham og Victoria Beckham.
Fotomontage: MEGA
David Beckham var for nyligt trukket i et par særlige støvler, og det gik ikke upåagtet hen.

Selv om de har været gift i mange år - faktisk over 21 - har Victoria og David Beckham det stadig sjovt sammen og kan sagtens finde på at drille hinanden på sociale medier.

Således havde David Beckhams valg af fodtøj for nyligt fået hans bedre halvdel til at sammenligne det med støvlerne fra en Disney-film.

Det skriver flere medier deriblandt Harpers Bazaar.

Ægteparret ville i anledning af Remembrance Sunday, hvor man i Storbritannien hylder faldne i krige og konflikter, vise deres sympati og opbakning ved at bære den røde valmue, der er et symbol på den særlige mindedag. Og det skulle selvfølgelig foreviges.

Se billedet her.

Men noget tyder på, at David Beckham havde forestillet sig billedet beskåret en anelse anderledes, end det blev vist på Victorias Instagram-profil. Ihvertfald var han trukket i et par enorme, brune læderstøvler, der lod til at falde lidt uden for den stilen i resten af hans outfit.

Og valget af støvler fik da også Victoria Beckham til at more sig over gemalens fodtøj på en Instagram Story bagefter. Her sammenlignede hun David Beckham med karakteren Gaston fra Disney-filmen "Skønheden og Udyret", der har støvler meget lig David Beckhams. "Gaston vil gerne have sine støvler tilbage", skrev Victoria ved billedet.

David Beckham lader til godt at kunne se det morsomme ved sammenligningen, men skriver på sin egen story, at han ikke var klar over, at billedet skulle offentliggøres eller at fødderne ville komme med på billedet.

"Hævnen bliver sød", lover han sin hustru.

Læs mere om: