Paris Hilton længes efter at få børn

Paris Hilton.
Paris Hilton.
Foto: AOP
Den 32-årige partyprinsesse kan næsten ikke vente med at stifte familie, og hun øver sig på forældrerollen ved at lege mor for sine kæledyr.

Paris Hilton har efterhånden fået opbygget en mindre zoologisk have i sit hjem i Californien med omkring 20 tamme dyr, som hun forkæler og sørger for har det godt.

Men det er ikke helt nok for den 32-årige hotelarving at lege mor for sine mange kæledyr. Hun drømmer nemlig om at stifte sin helt egen kernefamilie.

- Jeg vil elske at få en familie en dag. Det er så vigtig en del af livet. Jeg ville elske at blive mor. Lige nu har jeg mange kæledyr, og jeg er på en måde mor for alle dem alle sammen, fortæller Paris Hilton ifølge Ekstra Bladet til femalefirst.co.uk.

Heldigvis for den stenrige partyprinsesse er hendes 21-årige model-kæreste, River Viiperi, også ved at være skruk.  

- Lige siden jeg var barn, har jeg villet slå mig ned. Mine forældre fik mig sent, og min drøm er at få et barn og være mit barns ven - at være en sej far. Jeg er klar, hvis det skulle ske. Der er ingen hast, men jeg har intet problem. Jeg elsker børn, fortæller han ifølge avisen til magasinet Hello!

Om det bliver den 11 år yngre fyr, som Paris Hilton får børn med, vil tiden vise, men om ikke andet kan de hjælpes ad med at tage sig af Hiltons papegøje, gris, kat, egern, kanin, hamster, to rotter, miniature pony og de omkring seks små hunde, der bor på hendes helt private ”Noahs ark” i Hollywood.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden