Tillykke til Victoria Beckham

Victoria Beckham som vi kender hende. Formummet bag solbriller.

Victoria Beckham som vi kender hende. Formummet bag solbriller.

Foto: AOP
Den tidligere Spice Girl, der nu er modedesigner, fylder i dag 40 år.

Victoria Beckham gemmer stort set altid sine øjne bag et par store solbriller. Utilnærmelig og mut. Men kun tilsyneladende. For solbrillerne har intet med diva-manerer at gøre. Hun er simpelthen bare vild med solbriller, samler på dem i stor stil og siger, at de tilføjer en hvilken som helst dragt et ekstra pift.  

Torsdag fylder Victoria Beckham 40 år, og hun har absolut heller ingen grund til at runde det skarpe hjørne med nedadvendte mundvige. Livet har smilet til hende lige fra fødslen. Hun har ikke skullet vænne sig til rigdom. Hun er født ind i den som datter af en storgrossist i elektronikvarer, der kørte hende til skole i familiens Rolls Royce.

Fra teaterskole til Spice Girls

Seks år gammel så hun musicalfilmen "Fame", og siden var hun ikke i tvivl om, hvad hun ville med sit liv. "There's no business like showbusiness".., den selvbevidste pige kom på teaterskole, og 20 år gammel blev hun optaget i pigegruppen Spice Girls, der op gennem 90'erne stormede ind på alverdens hitlister. Den gang hed hun Victoria Adams og gik under kælenavnet Posh Spice.  

Siden gik gruppen i opløsning, og Victoria Beckham forsøgte sig i nogle år med en solokarriere.

Det lykkedes ikke rigtig, selv om hun fik alle sine singleudspil ind på den britiske top-10-liste. Til sidst opgav hun og koncentrerede sig om karrieren som fru Beckham. Hun var i 1999 blevet gift med fodboldspilleren, David Beckham, som havde spottet hende til et velgørenhedsarrangement året før og insisteret på at møde hende.

Hun vidste knap nok, hvem han var, men sammen blev de et begreb som über-kendisser på den internationale scene. De førte sig frem som kongelige blandt filmstjerner og notabiliteter og købte i England et pragtpalæ, der af tabloidpressen hurtigt blev døbt Beckingham Palace.  

Fire Beckham-børn

De har sammen fået fire børn. Sønnerne Brooklyn, Romeo og Cruz samt datteren, Harper. Sideløbende med opdragelsen af børnene og livet som global superkendis har Victoria Beckham rent faktisk formået at skabe sig en karriere som anerkendt modedesigner.

Hun har lavet personlige kollektioner for adskillige store modebrands, har i dag succes med kollektioner i eget navn og bliver i dag modtaget med respekt på den røde løber, når der indkaldes til modeopvisninger rundt omkring i verden.

Parfumer og jeans i eget navn er det også blevet til, og hun har forlængst overtrumfet forældrenes velstand. Victoria og David Beckham anslås i dag at være gode for tilsammen godt to milliarder kroner.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden