11. jan. 2013
Af af Mia Qvist Scheelsbeck

Trinny Woodall: Jeg har masser af gæld

Trinny Woodall
Trinny Woodall
Foto: Krestine Havemann
Trinny og Susannah tjener gode penge – men Trinny har stadig masser af gæld.

De er populære TV-stjerner og overklassekvinder, og de fleste tænker nok, at Trinny Woodall og Susannah Constantine må have masser af penge.

I 2012 lavede de to kvinder 8 serier med 10 episoder hver, bl.a. programserien 'Trinny og Susannah indtager Danmark', som vises på Kanal 4, og bare det arbejde må have givet en del penge i kassen. Men når kvinderne bliver spurgt om, hvad 'alle pengene' betyder for dem, er svaret ganske overraskende.

- Alle pengene ... Når jeg tænker på, hvor meget gæld jeg har fået samtidig med, at jeg har fået mit nye hus, må jeg spørge: Hvem taler du om? haha ... Når Susannah og jeg kan læse i medierne, at vi er så og så meget værd, tænker jeg: Oh in your fucking dreams! Jeg er nødt til at være helt vildt optimistisk og tro på, at jeg har 10 år tilbage af min karriere, så jeg kan bringe gælden ned. Jeg har råd til at sende min datter i privatskole, jeg har råd til en nanny og til mine afdrag på huset, men hvad opsparing angår, så har jeg INGEN. Sådan er mit livs virkelighed! Jeg er en fraskilt kvinde, og jeg har kun mig selv at læne mig op ad. Så det er ikke alt sammen glitrende glamour. No way!, slår Trinny fast i et stort interview med FEMINA.

Arbejder meget hårdt for pengene

Trinny blev for fire år siden skilt fra manden, hun har datteren Lyla med, mens Susannah er gift med Sten Bertelsen, der i øvrigt har danske aner. De har sammen børnene Joe, Esme og CeCe.

Mens Susannah bor i Sussex på en ejendom med en halv kvadratkilometer jord, er Trinny netop flyttet ind i et nyt luksushus med sin datter. Så der er altså ingen smalle steder hos de to kvinder.

- Jeg opfatter slet ikke vores arbejde som en måde at tjene penge på. Men pengene betyder sikkerhed og frihed til at tage valg. For fem år siden købte min mand og jeg vores fantastiske hus. Når jeg går ind i mit hjem og glæder mig over udsigten og véd, mine unger kan rende frit rundt udenfor, så føler jeg en stor stolthed. Men Trinny og jeg arbejder altså 10 gange så hårdt for en tiendedel af de penge, vi tjente i de vilde dage med reklamekampagner. Når alt kommer til alt, handler det ikke bare om penge. Vi elsker det, vi laver, forklarer Susannah.

Læs mere om: