Victoria Beckham åbner egen butik i London

Victoria Beckham.

Victoria Beckham.

Foto: AOP
David Beckhams kone udvider sit imperium, og til efteråret slår hun dørene op for en helt ny butik i Londons Dover Street.

Rygterne har længe svirret, men nu bekræfter designer og tidligere ”Spice Girls”-sanger Victoria Beckham, at hun udvider sit mode-imperium og åbner egen butik.

Victoria Beckham har hyret indretningsarkitekten Farshid Moussavi, der blandt andet stod bag The Queen Elizabeth Olympic Park, opført til OL i 2012, til at indrette den treetagers bygning på Londons Dover Street, hvor butikken skal ligge.

Det fortæller hun ifølge avisen The Telegraph til magasinet WWD.

Butikken åbner til efteråret

- Tide er inde, fordi jeg nu føler, jeg kender min kundekreds og ved, hvad de kan lide, siger Victoria Beckham, der har gjort sig bemærket som succesfuld designer i eget navn i fem år.

At valget faldt på Dover Street i London, forklarer Victoria Beckham således:

- Det er et ungt og cool kvarter med mange gallerier, og så ligger Dover Street Market (en berømt modebutik, red)  lige overfor – hvilket ikke er dårligt for os.

Butikken skal efter planen forhandle alle Victoria Beckhams forskellige produktlinjer inden for beklædning og accessories og åbner i efteråret 2014.

Om Victoria Beckham eller gemalen David Beckham selv kommer til at stå bag disken i butikken, melder historien indtil videre ikke noget om.

Læs flere artikler om Victoria og David Beckham her

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden