25. apr. 2014
Af af Juliane Olsen, IN.dk, Aller Media

Victoria Beckham designer for HIV-ramte børn

Victoria Beckham.
Victoria Beckham.
Foto: AOP
Designeren Victoria Beckham har sluttet sig til en række af fremtrædende kendisser for at støtte HIV-organisationen Born Free ved at skabe en kollektion med tøj til mor og datter.

Den 40-årige designer Victoria Beckham har skabt rober til mor og datter til fordel for HIV-organisationen Born Free.

Selv har hun 15-årige Brooklyn, 11-årige Romeo, ni-årige Cruz og toårige Harper med sin pensionerede fodboldstjerne David Beckham.

Victoria Beckham beæret

Med sin støtte slutter Victoria Beckham sig til en række fremtrædende kendte som Ivanka Trump og Gisele Bündchen, der også har indgået samarbejde med Shopbop for at lancere kollektionen til fordel for HIV-smittede.

- Beæret over at designe mor og datter-kjoler for at støtte @BornFreeAfrica, der kan købes hos @shopbop fra den 23. april, skriver Victoria Beckham på Twitter.

Victoria Beckham mener, at hendes job er stressende. Læs hvorfor på IN.dk

Ivanka Trump har også offentliggjort nyt om sin rolle i projektet på Instagram.

- Begejstret over at dele vores design fra @BornFreeAfrica kollektionen, der er eksklusivt til salg hos @shopbop den 23. april. Hæng på for smugkig + opdateringer, skriver hun.

Organisation bekæmper HIV

Blandt andre designere der også støtter Born Free er Donatella Versace, Stella McCartney, Miuccia Prada og Sarah Burton fra Alexander McQueen.

- 100 procent af overskuddet fra denne mor og barn-kollektion vil gå til Born Frees sag om at bekæmpe smitte af HIV fra mor til barn ved fødslen, står der på shopbop.com’s hjemmeside.

Victoria Beckham startede en ny trend på sin skole, da hun var barn. Læs hvilken på IN.dk

Her lover man samtidig også, at MAC Aids Fund vil fordoble alle donationerne og det totale overskud på alle solgte produkter op til 2,7 millioner kroner.

Læs mere om: