7. dec. 2013
Af af ELLE.dk, ALLER MEDIA

Victoria Beckham: Mine design er inspireret af familien

https://imgix.billedbladet.dk/lost_media/35660.jpg
Foto: AOP
Designeren Victoria Beckham mener, at hendes familie giver hende ideer til temaerne til hendes tøjkollektioner.

Den 39årige modedesigner Victoria Beckham bliver inspireret af sin familie til at designe modetøj.

LÆS OGSÅ: Victoria Beckhams yndlings-creme koster kun 52 kroner

Den forhenværende sangerinde giver sin børn, 14årige Brooklyn, 12årige Romeo, niårige Cruz og toårige Harper, og manden David Beckham æren for hendes ideer.

- Alt inspirerer mig – især min familie. For eksempel var der en dag, hvor Romeo kom ud i køkkenet med en fodbold. Det gav mig en ide til et tema i min kollektion, siger Victoria Beckham til fransk Vogue.

Familien er med ved modeshows

Stjernen har arbejdet på at distancere sig fra sin status som kendis, da hun begyndte i modebranchen.

Nu da hendes succesrige mærke er etableret i modeverden, føler hun dog, at tiden er inde til, at hendes berømte familie sidder forrest ved hendes modeshows.

- David er kun kommet til mine show i de to sidste sæsoner. Før ville jeg ikke have, at han kom. Hans tilstedeværelse ville have distraheret journalisterne for meget, siger Victoria Beckham til magasinet.

Datteren imponerede fotograferne

Det er nok også de færreste der glemmer, at lille Harper sad på skødet af Victoria Beckhams mand under designerens sidste modeshow under modeugen i New York.

- Han er glad for at deltage, vi støtter altid hinanden. Det samme med Harper – hun gjorde det godt med fotograferne!, siger designeren.

Fashionistaen tilskynder også hele tiden sig selv til at skubbe grænserne og eksperimentere med forskellige stilarter og teknikker i sine kollektioner.

- Som en generel regel skaber jeg tøj, som jeg selv ville have på. Det der er interessant er, at jeg langsomt mister mine referencer, siger Victoria Beckham.

Victoria Beckham eksperimenterer med ny stil

Hun forklarer, at hun ofte er blevet set i sin signatur-kjole der er skræddersyet efter hendes figur med lynlås i ryggen – en kjole, der i hendes optik er både sexet og passende.

- Jeg startede sådan ud, men jeg udfordrer konstant mig selv og mine tabuer er blevet kilde til inspiration. Jeg arbejder mere og mere med stilarter, jeg plejede at hade – masser af volumen for eksempel, siger Victoria Beckham.

LÆS OGSÅ: Victoria Beckham har planer om at skabe en børnekollektion

Designeren fortalte for nyligt i et interview med Vogue, at hun også går med planer om at skabe en børnekollektion i fremtiden

Læs mere om: