Victoria Beckham sælger ud af garderoben

Victoria Beckham.

Victoria Beckham.

Foto: AOP
Det verdensberømte stilikon har ryddet op i gemmerne og donerer en masse tøj og tilbehør til fordel for velgørenhed.

Designer og tidligere ”Spice Girls”-medlem Victoria Beckham har en garderobe, de fleste kvinder sandsynligvis drømmer om at tømme – og snart kan man komme et skridt nærmere drømmen og samtidig donere penge til velgørenhed.

Det skriver britisk Vogue.

Guldet fra garderoben – der blandt andet inkluderer hatte, sko, tasker, smykker, designer-tøj, frakker og skitøj bliver nemlig snart bortauktioneret via The Outnet, og overskuddet har Victoria Beckham valgt at donere til hjælpeorganisationen Mothers2mothers.

Her arbejder man for at uddanne HIV-ramte kvinder i Sydafrika i at undgå at smitte deres børn og forbedre sundheden både for dem selv og deres familier.

- Jeg grinede meget, da vi gennemgik min garderobe, fordi de forskellige dele er forbundet med så mange glade minder for mig, David og børnene. Meget af tøjet er blevet lavet specielt til mig af de mest talentfulde designere, og jeg har elsket at bære det, men nu føler jeg, at det er nogen andres tur til at nyde det, fortæller Victoria Beckham blandt andet.

Auktionen starter den 20. august, og interesserede skal melde sig til i forvejen på The Outnets hjemmeside, hvor man også kan se en video, hvor Victoria Beckham fortæller om auktionen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden