Lørdag, 5. marts 2016 — af Juliane Olsen

Derfor døde Whitney Houstons datter

Bobbi Kristina Brown
Bobbi Kristina Brown døde i en alder af blot 22 år, og nu er dødsårsagen blevet offentliggjort.
Foto: AOP
Sangerinden Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina Brown dødsårsag er nu blevet offentliggjort måneder efter hendes død.

Den afdøde sangerinde Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina Brown, led en tragisk skæbne, da hun i januar 2015 blev fundet livløs i et badekar.
 
Bobbi Kristina Brown var efterfølgende indlagt i månedsvis, indtil hun døde den 26. juli samme år i en alder af 22 år.
 
Nu er dødsårsagen blevet offentliggjort på den dato, der kunne have været Bobbi Kristina Browns 23-års fødselsdag.
 
LÆS MERE: Whitney Houstons datter i biluheld
 

Obduktionen afslørede dødsårsag
Ifølge people.com fastslår Fulton County Medical Examiner’s office, at hun døde af en combination af stofoverdosis og drukning.
 
Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!
 
Forud for den fulde obduktionsrapport afsløres det, at Bobbi Kristina Brown havde indtaget en kombination af marihuana, alkohol og beroligende medicin.
 
Tidligere er det blevet fremført i obduktionsrapporten, at der ikke var nævneværdige skader på Bobbi Kristina Browns krop, der kunne føre til dødsfaldet.
 
Obduktionen skulle nå til buds
Dette er dog blevet hemmeligholdt indtil nu i henhold til rettens afgørelse, og en pressemeddelelse i juli lagde endnu et slør over omstændighederne.
 
Her fremgik det, at månederne med rehabilitering efter hændelsen i badekarret kunne komplicere efterforskningsprocessen på grund af hendes hjerneskade.
 
Bobby Kristina Browns mor, Whitney Houston, døde i 2012.
 
Dog blev der efterspurgt en obduktion, der kunne komme til bunds i årsagen til Bobbi Kristina Browns hjerneskade og død, og det er den, der altså nu er kommet til offentlighedens kendskab.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden