Efter skilsmisse: Datteren trøster Melanie Griffith

Stella mellem sin far og mor, mens alt endnu var lykkeligt til en velgørenheds-galla i Marbella for to år siden

Stella mellem sin far og mor, mens alt endnu var lykkeligt til en velgørenheds-galla i Marbella for to år siden

Foto: All Over
17-årige Stella del Carmen er et af de få lyspunkter i livet lige nu for hendes filmstjerne-mor

Sommerens store skilsmissebombe slog ned i Hollywood, da ægteparret Melanie Griffith og Antonio Banderas i juni meddelte, at de skal skilles efter 18 års ægteskab. I ugerne siden meddelelsen har det været svært at spotte smil hos 56-årige Melanie Griffith - faktisk er det ifølge det spanske magasin HOLA! kun, når hun er sammen med sit og Antonios eneste fælles barn, 17-årige Stella del Carmen, at hun lyser lidt op. Senest var de to sammen til en filmfestival i Locarno i Schweiz, hvor mor og datter bl.a. brugte en del tid sammen på at shoppe og hygge sig.

Og Melanie kan have god brug for at få sine tanker lidt væk fra skilsmissen. De amerikanske medier er allerede i gang med gætterierne om, hvordan boet fra Griffith/Banderas-ægteskabet skal deles. Det anslåes, at parrets formue er på langt over 200 mio. kroner - og parret har ejendomme i Los Angeles, Aspen og Marbella.

En ting er parterne allerede blevet enige om: Melanie har forældreretten over Stella, som dog også tilbringer en del tid sammen med sin far

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden