Onsdag, 5. august 2020 - af Niels Burgos

73-års fødselsdag: Familien fejrede Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger

Foto: Mega
Terminator er blevet en pæn ældre herre - og elsket midtpunkt for sin familie.

Nogen Oscar blev det aldrig til for Arnold Schwarzenegger - men når det gælder verdensberømmelse og popularitet, er han svær at slå blandt Hollywoods største stjerner. Den 30. juli fyldte den østrigsk fødte superstjerne og tidligere guvernør i Californien 73 år - og i den anledning samledes hele familien om den glade fødselar i hjemmet ved Los Angeles.

Masser af kage

Efterfølgende lagde hans søn Patrick et foto ud på Instagram - du kan se det herunder. Her er Arnold omgivet af fire af sine fem børn: Patrick, 26, Christina, 29, Christopher, 22, og 30-årige Katherine, der venter barn med skuespilleren Chris Pratt. Helt usædvanligt er også Arnold Schwarzeneggers eks-hustru, 64-årige Maria Shriver, med på det glade foto. Hun og Arnold blev skilt i 2011 efter 25 års ægteskab. Det var i øvrigt Arnolds femte barn, den 22-årige søn Joseph Baema, der var indirekte årsag til skilsmissen. Ham havde Arnold fået med familiens hushælp, Mildred Patricia Beana fra Guetemala, mens han stadig var gift med Maria Shriver.

 

Med alderen kommer tilsyneladende også et mere afslappet forhold til diæten. På fotoet ses masser af kager - ikke noget med proteiner og grøntsager.  Der er dækket op med Arnolds foretrukne kager og desserter.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden