18. feb. 2021
Af Niels Burgos

Alt du bør vide om den nye Downton Abbey-film

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/downton_2_beskaaret_stor.jpg
Foto: DR
Jo, den kommer! Det er sikkert, siger Hugh Bonneville - alias Lord Grantham.

Skuespillerne kan næsten ikke vente. Manuskriptet er klart. Det eneste, alle venter på, er, at så mange som muligt bliver corona-vaccinerede. En af stjernerne fra "Downton Abbey", Hugh Bonneville, røbede i et interview med BBC, at optagelserne til Downton Abbey-film nummer to starter i løbet af foråret - hvis det forløber planmæssigt med corona-vaccinerne.

Vi vil elske det

Hugh Bonneville, der spiller Lord Grantham, har selv kastet sig ind i arbejdet med at få så mange som muligt vaccineret - så hurtigt som muligt. Han arbejder som frivillig på sit lokale vaccinationscenter.

- Vi vil elske at lave filmen. Vi er desperate for at komme i gang - og jeg tror, det bliver sådan en opløftende og underholdende film - akkurat som den første - og publikum vil elske den efter alt det skidt, vi har været igennem, siger Bonneville.

Handlingen i den kommende film er stadig nærmest en statshemmelighed. Men mon ikke den giver svar på nogle af de mange spørgsmål, vi sidder med efter den første film, hvor det engelske kongepar besøger Downton Abbey - og slottets tjenestefolk ender med at lave et lille oprør.

Mange spørgsmål

Vil Downton Abbey fortsat eksistere som Grantham-familiens hjem? Hvad sker der med Edith? Vil Tom endelig finde kærligheden? Det bliver spændende at se, hvor filmens bagmand, Julian Fellowes, tager os hen.

Alle de elskede stjerner vender tilbage i den kommende film - men der dukker også et nyt ansigt op. Ifølge Daily Mail skal den kendte franske skuespiller, 72-årige Nathalie Baye, spille en veninde til familiens legendariske overhovede, Violet Crawley - spillet af Maggie Smith.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb07-forsider_1.jpg

Læs mere om: