Angelina Jolie efter brystoperation: Har truffet det rigtige valg

Foto: AOP
Brad Pitts hustru Angelina Jolie fik sidste år i februar fjernet sine raske bryster. Nu venter endnu en operation.

Da Angelina Jolie sidste år i februar fik fjernet begge sine bryster, skyldtes det hendes store frygt for at blive ramt brystkræft. Skuespillerindens risiko for at få den frygtede sygdom var på 87 procent, og derfor valgte hun at få fjernet sine raske bryster. En beslutning, der skabte røre i hendes branche, men en beslutning hun selv er vældig tilfreds med, hun tog, fortæller hun nu. Det skriver Metroxpress.

- Jeg vil have andre kvinder til at være opmærksomme på noget, de kan beskytte sig selv mod. Jeg føler, jeg har lært noget om mit helbred, og at jeg har truffet den rigtige beslutning for min familie. Jeg vil simpelthen bare have, at andre kvinder ved, der er et valg, siger skuespilleren.

Angelina Jolie mistede sin mor til brystkræft for syv år siden, og den oplevelse sidder stadig dybt i hende. Ikke mindst derfor er hun meget taknemmelig for den opbakning, hun har oplevet fra familie og fans.

- Det har været fantastisk og meget rørende. Jeg er blevet mødt af så meget støtte og venlighed, fortæller Angelina Jolie, der fortsat får brug for opbakning. Skuespillerinden kan nemlig ikke nøjes med at bekymre sig om brystkræft. Hun er også i risikozonen for at få kræft i æggestokkene, og derfor har hun endnu engang besluttet sig for operation. Og trods den risiko der altid er forbundet med den slags, er hun optimistisk.

- Jeg vil tage imod råd fra alle de skønne mennesker, jeg har talt med, til at komme igennem den næste fase, lyder det fra skuespillerinden, der sammen med Brad Pitt har seks børn.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden