Angelina Jolie: Kendte mødre bør ikke klynke

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Foto: AOP
Angelina Jolie har ikke meget til overs for kendis-mødre, som klager over, at det er svært at kombinere børn og karriere.

Angelina Jolie er mor til seks og burde egentlig synge med i klagekoret af kendte kvinder, som føler, de har svært ved at passe både job og børn. Men det gør hun ikke. Tværtimod har hun reageret skarpt på et interview, hvori Chirlane McCray, gift med New Yorks borgmester, Bill De Blasio, vånder sig under tyngden af sit moderskab.

- Jeg er ikke en enlig mor med to job for at kunne klare dagen og vejen. Jeg har meget mere hjælp end de fleste kvinder i denne verden. Og jeg har økonomi til at kunne sørge for et hjem, mad og en god sygeforsikring, siger Angelina Jolie i New York Daily News som en kommentar til borgmesterfruen.

- Jeg synes faktisk, at kvinder i min position ikke skulle klage. Vi har jo al mulig hjælp til rådighed. Tænk på alle de mennesker, som virkelig kæmper, som ingen penge har, som ingen hjælp får, og som alligevel passer og opdrager deres børn. Dét er hårdt, siger hun.  

Angelina Jolie og Brad Pitts børn får hjemmeundervisning og rejser overalt i verden med deres forældre.

Hun prøver at forme sin egen karriere rundt om privatlivet, så hun hele tiden kan være sammen med børnene, når de ikke går i skole.

 

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden