Angelina Jolie spiller sammen med sine børn i ny film

Angelina Jolie og børnene Vivienne, Knox, Pax, Zahara og Shiloh.

Angelina Jolie og børnene Vivienne, Knox, Pax, Zahara og Shiloh.

Foto: AOP
Tre af den amerikanske stjernes børn medvirker i filmen ”Maleficient”, hvor hun selv har hovedrollen.

Angelina Jolies femårige datter Vivienne får sin filmdebut side om side med sin mor, når Disney-filmen “Maleficient” har amerikansk premiere den 30. maj.

Hollywood-stjernen har hovedrollen som den onde fe Maleficient i filmen, der er en fortolkning af tegnefilmen ”Tornerose” fra 1959. Hendes datter spiller rollen som den unge prinsesse Aurora alias Tornerose.

- Min lille Vivienne – vi kalder hende min skygge, fordi jeg ikke kan gøre noget for at ryste hende af mig. Jeg kan være træt, gnaven og i dårligt humør, og hun er fuldstændig ligeglad. Det er ”mor, mor”, og hun hænger op ad mig, siger Angelina Jolie ifølge Huffington Post i et interview med magasinet ELLE.

Den bedste til rollen

Den 38-årige skuespiller mener derfor, det er helt naturligt, at Vivienne spiller med i filmen.

- Vi vidste, at hun stadig ville gøre det, som hun plejer – smile til mig og insistere på, at jeg bærer hende. Så vi kunne ikke rigtig caste nogen anden til rollen, forklarer skuespilleren.

Angelina Jolie har seks børn sammen med Brad Pitt, og sønnen Pax, 10, og datteren Zahara, 9, medvirker også i filmen.

Parret har dog ikke planer om, at børnene skal være foran kameraet i ret lang tid.

- Brad og jeg tog beslutningen om, at vi ikke ville holde dem væk fra settet og de sjove oplevelser, der følger med, når man laver film. Men jeg ville virkelig foretrække, at de laver noget andet. For efter to dage var Brad og jeg så stressede, at vi ikke havde lyst til at gøre det igen, fastslår skuespilleren.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden