Tirsdag, 11. september 2012 — af af John Lautrup

Arnold Schwarzenegger kommer til København

Arnold Schwarzenegger vil snart smile i København.
Arnold Schwarzenegger vil snart smile i København.
Foto: AOP
Danmark får prominent besøg, når Arnold Schwarzenegger til oktober uddeler stor pris på Det Kongelige Teater.

Først var han Terminator. Så blev han Governator, og nu er han så mere eller mindre Pensionator. Arnold Schwarzenegger er dog ikke mere pensionist, end at han 11. oktober kommer til Danmark for at uddele en stor pris på Det Kongelige Teater i København.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Manden med de mange talenter skal være hovedtaler på det nye award-show "Sustainia Award", hvor der uddeles en pris for den bedste af i alt 100 bæredygtige idéer, som er indsendt af og hentet fra virksomheder verden over. Arnold Schwarzenegger sidder i dommerkomitéen sammen med blandt andre EU's miljøkommissær, Connie Hedegaard, og den tidligere norske statsminister, Gro Harlem Brundtland, som også begge deltager i prisuddelingen.

Arnold Schwarzenegger kan prale af en fortid som superstjerne inden for tre forskellige felter, bodybuilding, skuespil og politik. Kropsbygning og politik er fortid for den tidligere Mr. Universe og guvenør i Californien, men biografgængere kan netop nu opleve ham på det store lærred, hvor han har genoptaget skuespilkarrieren som en af heltene i "The Expendables 2".

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden