Tirsdag, 15. marts 2016 — af af Juliane Olsen

Barack Obamas datter mødte Hollywoodstjerne

Ryan Reynolds og Sasha Obama
Barack Obamas datter, Sasha Obama, var temmeligt overvældet, da hun mødte skuespilleren Ryan Reynolds i Det Hvide Hus.
Foto: AOP
Da Barack og Michelle Obamas to døtre torsdag deltog i deres første statsmiddag, hilste Sasha Obama samtidig på Hollywoodhelten, skuespilleren Ryan Reynolds.
Den amerikanske præsidentpar Barack og Michelle Obamas to døtre, Malia og Sasha, er efter snart otte år i Det Hvide Hus blevet et par flotte tenagere på hhv. 17 og 15 år. Og torsdag deltog de i deres første statsmiddag ifølge time.com.   Her fik Sasha Obama muligheden for at møde skuespilleren Ryan Reynolds, og et billede af seancen viser et meget kært øjeblik mellem de to søstre.   Her ses modtagelsesrækken, hvor Ryan Reynolds er i samtale med en tydeligvis overvældet Sasha Obama.   LÆS MERE: Brev fra Obama læst højt til BB King-begravelse  

Sasha Obama blev overvældet

I baggrunden vender hendes støttende storesøster, 17-årige Malia Obama, to tommelfingre op og smiler.   Ryan Reynolds er en talentfuld skuespiller og er samtidig blevet kåret som den mest sexede mand i Hollywood.   Derfor er det heller ikke så underligt, at teenagepigen tydeligvis bliver ret overvældet, da hun møder stjernen.   

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

 

Søstrene takker af

Det må helt givet have været en stor oplevelse for teenageren at møde ham, og er samtidig et glimrende eksempel på søstrenes dynamik.   Middagen blev afholdt i forbindelse med et statsbesøg fra den nye, unge canadiske premierminister, og her deltog altså blandt andre Ryan Reynolds og hans hustru Blake Lively.   Det var muligvis også pigernes sidste statsmiddag, eftersom de ved årets udgang forlader Det Hvide Hus, men det blev altså også med et stort minde.  
Sasha Obama
Foto: AOP

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden