Onsdag, 22. juni 2022 - af Stine Schou

Brad Pitt og Angelina Jolie: Datteren er et kæmpe talent

Brad Pitt, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt og Angelina Jolie.
Brad Pitt, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt og Angelina Jolie.
Foto: MEGA
En video af Hollywoodparrets datter vælter i rosende kommentarer.

Hollywoodparret Brad Pitt og Angelina Jolie har sammen fostret et dansetalent. Deres ene datter, den 16-årige Shiloh, viser i hvert fald, at hun i den grad kan bevæge sig på et dansegulv. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I en TikTok-video, der i skrivende stund har 2,5 millioner afspilninger og en masse rosende kommentarer alene på Youtube, demonstrerer hun sammen med en gruppe dansere evnerne til en koreografi, der kræver både hurtighed og smidighed.

I en anden video, der er lagt op et par uger senere, er det Shiloh, der står forrest og også her kan man se den naturlighed og lethed, hun kan bevæge sig med.

I 2006 blev Brad Pitt adoptivfar til Angelina Jolies to adopterede børn Maddox, 20, og Zahara, 16, og sammen fik de Shiloh i maj 2006. Derudover adopterede parret sønnen Pax Thien, 18, i 2007, før de i juli 2008 kunne byde deres tvillinger Knox og Vivienne, 13, velkommen til verden. 

Brad Pitt og Angelina Jolie blev officielt et par i 2005. De blev gift i 2014, men i i 2016 anmodede Angelina Jolie om skilsmisse. Den er de dog endnu ikke nået til enighed om, så siden 2016 har parret været separeret.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden