Brad Pitt og Angelina Jolie skrev kærlighedsbreve

Angelina Jolie og Brad Pitt.

Angelina Jolie og Brad Pitt.

Foto: AOP
Hollywood-parret afslører, at de sendte breve til hinanden på gammeldags maner, da de arbejdede på hver sin side af jorden.

I dag har mange skiftet de håndskrevne breve og frimærker ud med mails, sms’er og hilsner på de sociale medier, men det gælder ikke Brad Pitt og Angelina Jolie.

I et interview med Australiens TV Week afslører 39-årige Jolie nemlig, at hun og hendes ægtemand skrev kærlighedsbreve til hinanden i flere måneder, da de for et halvt års tid siden arbejdede på hver sin side af jorden.

På det tidspunkt instruerede Angelina Jolie filmen ”Unbroken” i Australien, mens 50-årige Brad Pitt var i gang med optagelserne til filmen ”Fury” i London.

Det var romantisk

- Han støttede mig, selv om vi var langt fra hinanden, og det var på en måde ret romantisk, siger Jolie ifølge Daily Mail til TV Week.

Hollywood-stjernen, der er mor til seks, uddyber, at fordi begge film var historiske og handlede om 2. Verdenskrig, så fik de idéen til at holde kontakten på gammeldags maner.

- Vi besluttede os for at være en del af den tidsperiode og forestillede os, at han arbejdede på European Theatre og jeg på Pacific Theatre. Vi begyndte at skrive håndskrevne breve til hinanden, som knyttede os tæt sammen, mens vi tænkte på alle de mennesker, som var adskilte i flere måneder eller år dengang, forklarer hun.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden