29. sep. 2014
Af Hanne Rask

Brad Pitt vil bruge mere tid med sine børn

Angelina Jolie og Brad Pitt.
Angelina Jolie og Brad Pitt.
Foto: AOP
Skuespilleren drosler ned for sin karriere.

I et større interview med magasinet GQ fortæller skuespilleren Brad Pitt, at han igennem længere tid har forsøgt at skrue ned for sin karriere.

Det er ikke fordi, han mangler roller eller ikke er glad for at arbejde - grunden er den, at han ønsker at tilbringe mere tid med sine børn.

Sammen med hustruen og kollegaen Angelina Jolie har han seks børn i alderen seks til 13 år, hvoraf de tre er adopterede.

Den ældste, Maddox, adopterede parret fra Cambodia for tolv år siden. Ni-årige Zahara er fra Etiopien. Shiloh fødte Angelina i 2006. Pax på syv år er fra Vietnam. Og så fik parret deres nu seks-årige tvillinger, Knox og Vivienne i 2008.

- Helt ærligt ønsker jeg at tilbringe mere tid med mine børn, før de bliver store og flyver fra reden, siger Brad Pitt til magasinet.

Noget af det skuespilleren måske tager fat på i stedet for filmarbejde kunne være en TV-rolle. Han fortæller, at han selv har et par TV-ideer, han ville elske at realisere - men altså uden større tidspres, end at han så kan få glæde af samværet med sine børn.

Læs mere om: