Onsdag, 9. februar 2022 — af Niels Burgos

Brandvarmt rygte: Tredje Downton Abbey-film på vej

Foto: DR
Manden bag den populære tv-serie og de to biograffilm om Downton Abbey er klar til en omgang mere.

Allerede inden premieren på efterfølgeren til den første Downton Abbey-biograffilm antyder forfatteren og produceren bag tv-serien og filmene, Julian Fellowes, at det næppe er slut med at følge den populære adelsfamilie og deres tjenestefolk. Til Mail Online siger Julian Fellowes, at det vil være dumt ikke at give publikum, hvad de ønsker.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Svært at sige farvel

- Jeg har sagt farvel til de her personer flere gange, end jeg kan huske, og hver gang tror jeg, det er slut. Men så sætter jeg mig alligevel til at skrive en ny omgang, siger Fellowes.

Vi har endnu til gode at se efterfølgeren til den første Downton Abbey-film, som forventes at få premiere i foråret. Her udspilleren del af handlingen sig i Sydfrankrig - i den villa, som Violet Grantham (Maggie Smith) har arvet.

Kolossal succes

Den første film blev en kolossal succes hos publikum - og hvis det som forventet også sker med efterfølgeren, kan fans af Downton Abbey-universet altså glæde sig til, at historien endnu ikke er slut.

I ventetiden kan fans af Julian Fellowes' univers nyde hans flotte, nye tv-serie "The Gilded Age", der foregår i New York im slutningen af 1800-tallet og handler om de "nye" og de "gamle" familier i byen - deres kolossale formuer, magtkampe, kærlighed og intriger.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden