Brian Austin Green og Megan Fox holdt lille søn hemmelig

Brian Austin Green og Megan Fox

Brian Austin Green og Megan Fox

Foto: AOP
”Beverly Hills 90201”-stjernen Brian Austin Green er nu far til to drenge

Det lykkedes Brian Austin Green, 39, og Megan Fox, 26, at holde nyheden om fødslen af deres første fælles barn hemmelig - han kom til verden allerede den 27. september, og først i denne uge fik offentligheden nys om familieforøgelsen. Det skriver den norske avis VG.

Egentlig kunne hjemmesiden E! News ifølge VG overhale forældrene indenom og fortælle den glade nyhed i onsdags, og dagen efter kom den lykkelige mor Megan Fox så med denne opdatering på sin egen Facebook-profil:

- Vi har været heldige at have fået nogle fredfyldte uger derhjemme. Men nu ønsker jeg at offentliggøre nyheden, før nogle andre gør det, skrev hun og kunne tilføje at sønnen er "sund, glad og perfekt".

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!


- Jeg vil altid være taknemmelig over for Gud, som har givet mig denne store glæde og oprigtige kærlighed, skrev den nybagte mor endvidere.

Brian Austin Green, der spillede David Silver i "Beverly Hills 90201" har i forvejen sønnen Kassius Lijah på 10 år med ekskæresten Vanessa Marcil, der havde rollen som Gina Kincaid i samme serie.

Ifølge VG's oplysninger skal Brian Austin Greens yngste søn hedde Noah Shannon Green.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden