Lørdag, 25. marts 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Bruce Willis' hustru deler rørende og hidtil usete videoer fra romantisk dag

Bruce Willis
Bruce Willis og Emma Heming Willis.
Foto: Ritzau Scanpix
I 2009 sagde Bruce Willis og Emma Heming Willis ja til hinanden, og det samme gjorde de igen ti år senere.

I 2019 var det 10 år siden, at Bruce Willis og Emma Heming Willis sagde ja til at dele deres liv med hinanden – i medgang og i modgang.

Og sidste år kom der én af den slags modgange, som man helst vil undgå, da Bruce Willis først blev diagnosticeret med sygdommen afasi. Sidenhen er sygdommen dog blevet ændret og forværret.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og for lidt over en måned siden, meldte familien ud, at han lider af frontotemporal demens.

Noget der naturligvis har taget hårdt på familien, men som dog prøver at omfavne diagnosen på bedst mulige måde med kærlighed og nærvær.

Tidligere på året kom det frem, af Bruce Willis’ eks kone Demi Moore, var flyttet ind hos Bruce og Emma, og da han i sidste uge kunne fejre sin fødselsdag, var han også omringet af alle dem, han har helt nær og kær.

Og nu er der endnu mere kærlighed at spore.

Emma Heming Willis har nemlig på sin Instagram delt nogle helt private og hidtil usete billeder og videoer fra den dag, de sagde ja til hinanden igen efter 10 år.

De besluttede sig nemlig for, at de på deres 10-års bryllupsdag ville forny deres løfte til hinanden.

Det gjorde de ved at samle de helt nærmeste venner og familie, til en lille ceremoni og fest, det samme sted, som de 10 år tidligere havde sagt ja til hinanden.

Til billedet skriver Emma Heming Willis, at hun er glad for, at de gjorde det. Det er den slags minder og smukke dage, som man kommer til at huske for evigt.

Og så skriver hun noget, der uden tvivl er med en kærlig tanke til hendes mand. Hun skriver nemlig at de får lov til at holde den slag minder sikre og i live for alle dem, der måske ikke har mulighed for det.

Det er altså på mange måder én stor og smuk kærlighedserklæring fra Emma Heming Willis til Bruce Willis, og du kan se det smukke opslag lige her.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden