Burt Reynolds lever i et smertehelvede

Burt Reynolds

Burt Reynolds

Foto: AOP
Adskillige amerikanske medier maler et trist billede af filmstjernens sidste dage

76-årige Burt Reynolds er løbet helt tør for succes og kæmper i disse dage en ulige kamp mod døden. Det billede kan man stykke sammen af rapporter i flere amerikanske medier.

Burt Reynolds var i 70'erne en af det hvide lærreds absolutte stjerner, og han udødeliggjorde sig selv, da han lod sig fotografere uden en trevl på kroppen med cigar i munden på et bjørneskind i april-udgaven af Cosmopolitan fra 1972. Nu er smilet imidlertid definitivt stivnet.

Burt Reynolds har massive problemer med helbredet. De senere år har han gennemgået operationer i hjertet og i ryggen, og han skulle angiveligt leve i et smertehelvede, som gør, at benene ofte giver efter under ham og gør ham afhængig af hjemmehjælp.

Derudover har han ligeledes været indlagt for afhængighed af alkohol og stoffer, ligesom han for nylig har tilbragt tid på en psykiatrisk instution.

For at gøre ondt værre har Burt Reynolds måtte sande, at hans adoptivsøn de senere år har kappet forbindelsen med ham. Alt dette toppes af, at den tidligere så feterede stjerne befinder sig i store økonomiske problemer.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden