Tirsdag, 29. juli 2014 - af Karina Didriksen

Catherine Zeta-Jones om Michael Douglas’ kræft: Jeg gik i opløsning

Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones.
Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones.
Foto: AOP
Hollywood-stjernen var helt ude af sig selv, da hun fik at vide, at hendes mand havde halskræft.

Da Michael Douglas i 2010 fik at vide, at han havde kræft i halsen, var det ikke kun en hård melding for den 69-årige skuespiller selv, men også for hans 44-årige hustru Catherine Zeta-Jones

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så gik jeg i opløsning. Jeg er gift med en mand, som har kæmpet imod retfærdighed, og så fik han sådan en hård dom. For første gang kæmpede han for sit liv, fortæller Catherine Zeta-Jones ifølge magasinet People.

I weekenden talte hun og Michael Douglas foran 3000 læger under arrangementet International Federation of Head and Neck Oncologic Societies’ 5th World Congress i New York, og her kunne Hollywood-stjernen ikke lade være med at joke lidt med sygdommen.

Heldig at være i live

- Så længe ingen beder mig om at bukke mig ned, røre mine sko og hoste, så skal det nok gå alt sammen, sagde Michael Douglas og tilføjede:

- Men helt seriøst, og i ordets stærkeste betydning, så er jeg meget heldig med, at jeg er her i dag.

Herefter takkede han lægerne og forskningen for, at han er i live, efter han tre gange tidligere var blevet fejldiagnosticeret.

Catherine Zeta-Jones understregede også, at hun var meget lykkelig for at kunne stå ved siden af sin mand og faren til sine to børn. Sidste sommer gik parret midlertidigt fra hinanden, men kærligheden bragte dem sammen igen.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden