22. sep. 2015
Af Lene Skriver Bak

David Beckham afviser: Skal ikke spille James Bond

David Beckham i den mexicanske ørken i forbindelse med en reklameindspilning
David Beckham i den mexicanske ørken i forbindelse med en reklameindspilning.
All Over Press
Rygterne om David Beckham som den næste James Bond har svirret, men nu afviser den tidligere fodboldstjerne kategorisk: Den næste James Bond er ikke David Beckham.

David Beckham er en mand med mange jern i ilden. Han har lanceret både parfume og whisky i eget navn, ligesom han har designet undertøj for H&M – og indspillet reklamefilmen for kollektionen.

Senest har David Beckham kastet sig over skuespillet i stor skala og to mindre roller i instruktøren Guy Ritchies film har givet ham blod på tanden efter at forfølge yderligere skuespillermuligheder.

Ingen Bond-rolle til David Beckham

Det har han også sagt offentligt og ganske kort tid efter begyndte rygterne at svirre: Ville David Beckham blive den nye James Bond, når Daniel Craig ikke længere skal have licens til at dræbe?

Hovedpersonen selv afviser klart:

- Nej, jeg er bestemt ikke blevet kontaktet. Jeg er helt sikkert ikke oplagt til at lave sådan noget (som en Bond-film, red), men det er da rart at folk laver forbindelsen, tænker jeg, sagde David Beckham, da han besøgte TV-programmet ”Good morning Brittain”.

GALLERI: David Beckham

Læs mere om: