Mandag, 2. november 2020 - af Niels Burgos

Dejlig nyhed: Maggie Smith vender tilbage i ny Downton Abbey-film

Maggie Smith i Downton Abbey
Maggie Smith i Downton Abbey
Foto: Mega
Alle troede, det var slut med Maggiie Smith - men hun tager en tur mere i Downton Abbey

I "Downton Abbey"-filmen, som fik premiere sidste år, fortæller enke-grevinden Violet Crawley - alias Maggie Smith - sit barnebarn, Lady Mary, at hun er syg og næppe har længe igen. Dermed antog de fleste, at det nok var defintivt slut med den skarptungede og skønne Violet Crawley.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Alle de elskede er med

Men hun er en sej kvinde, viser det sig nu. 86-årige Maggie Smith har nemlig sagt ja tak til at være med i den kommende "Downton Abbey"-film, som efter planen skal optages til foråret.

Hun får selskab af alle de elskede karakterer fra "Downton Abbey": Hugh Bonneville som Lord Grantham, hans hustru Cory (Elisabeth McGovern). Lady Mary (Michelle Dockery) - sammen med sin mand Henry (spillet af Matthew Goode) og hendes søster Lady Edith (Laura Carmichael).

Maggie Smith beskyttes

Blandt personalet er der gensyn med bl.a. Jim Carter i rollen som Mr. Carson. Mr. Bates (Brendan Coyle) vender også tilbage sammen med sin hustru Anna (Joanne Frogatt).

Optagelserne kommer til at ske i skyggen af corona-pandemien - og der tages alle tænkelige forholdsregler. Og 86-årige Maggie Smith vil have sin private "boble" af ganske få mennesker omkring sig for at beskytte hende mod eventuel smitte.

 

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden