Dirty Dancing er blevet genindspillet

Patrick Swayze og Jennifer Grey

Patrick Swayze og Jennifer Grey

Foto: AOP
Den populære dansefilm ”Dirty Dancing” er blevet genindspillet med en række store stjerner på rollelisten.

De fleste husker nok 1980’er-klassikeren ”Dirty Dancing”, der fik alle kvinder til at dåne over Patrick Swayzes hede danserytmer.

Nu er der blevet lavet en genindspilning af dansefilmen, og det er den amerikanske TV-kanal ABC, der tog beslutningen. Det skriver The Telegraph.

I 1987 var det Jennifer Grey, der havde rollen som Baby, men i den nye udgave er det Abigail Breslin, som skal løfte arven.

Colt Prattes spiller Johnny Castle

Abigail Breslin er som en af de yngste nogensinde blevet Oscar-nomineret for sin rolle som Olive i filmen ”Little Miss Sunshine”.

I rollen som hendes dansepartner Johnny Castle ses danseren Colt Prattes, der endnu ikke har prøvet kræfter med skuespil.

Til gengæld har han spillet en central rolle i den amerikanske sangerinde Pinks musikvideo til nummeret ”Try”.

Skuespillerne danser tæt

Efter den kom Colt Prattes nemlig med på hendes turné, og at dømme ud fra billederne fra Instagram forsøger skuespillerne at leve op til originalfilmen.

Her er der blandt andet lagt et billede ud af de to hovedrolleindehavere, mens de danser tæt i skæret fra kaminen.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Samtidig er der også billeder, hvor de to kigger hinanden dybt i øjnene, og så er den berømte afslutningsscene også foreviget.

Danseren Colt Prattes og skuespillerne Abigail Breslin skal løfte arven efter Patrick Swayze og Jennifer Grey i genindspilningen af "Dirty Dancing.
Foto: AOP

Danseren Colt Prattes og skuespillerne Abigail Breslin skal løfte arven efter Patrick Swayze og Jennifer Grey i genindspilningen af "Dirty Dancing.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden